AKTUELLT

Barnteater för hela familjen.

Julia och boken om skuggorna.

När Julia läser ur en gammal bok finner hon sig plötsligt mitt i en strid mellan pirater och en ond voodoodrottning. I kampen om att komma hem möts Julia av motgångar, magi och pirater som både saknar och har ett ont öga. Följ med i denna barnteater om en flicka som inte bara måste rädda sig själv utan även hela mänskligheten!

Teater för hela familjen.

Barnteater

Beskrivning kommer inom kort!

Teater med pirater och en spännande historia.

Promenadteater

Promenadteater är en teater som innebär att gatan är scenen och att publiken får följa med skådespelarna på en teatervandring runt ett område. Eftersom åskådaren vandrar med våra karaktärer på äventyret har vi ett specialanpassat ljudsystem som gör att skådespelarnas röster förstärks under vandringen så att alla åskådare hör. Denna form av teater är väldigt uppskattat eftersom vi kan spela vart som helst. Vi kan spela på en marknad, i ett bibliotek, i en park eller kanske på stadens torg? Varför inte förgylla ett område nära er? Oavsett vart vi spelar så garanterar vi ett äventyr för hela familjen.

Ett minne besökarna sent kommer glömma!

SAGT OM OSS.

Ett helt suveränt gäng att samarbeta med och föreställningen fångade gamla som små, rolig, spännande och proffsig rakt igenom.

Hågelbyparken

En suverän interaktiv föreställning med en ensemble som verkligen fångar upp barnen och skapar riktig spänning och familjetrivsel” …sen vid sidan av scenen världens trevligaste människor,ni är mer än välkomna tillbaka när möjligheten finns.

Alingsås Kommun

Det här var första gången vi bokat en promenadteater – konceptet kändes väldigt tilltalande, men vi var osäkra vilken uppslutning det skulle bli.
Det blev över förväntan – tror vi räknade till 75 barn och föräldrar som följde teatern runt. När tomten tog över efter teatern kändes kön oändlig till att träffa tomten – oerhört populärt.

Hela konceptet med promenadteater och en story om jul tillsammans med entusiastiska skådespelare som avslutas med att barnen får träffa tomten var perfekt.
Ett perfekt sätt att skapa julkänslan.

Orsa Kommun

Riktigt duktiga skådespelare som på ett otroligt bra sätt fångar intresset hos både vuxna och små. Alltid uppsättningar med genomarbetad handling och proffsigt skådespeleri. Jag rekommenderar verkligen att se föreställningarna som passar hela familjen, då Teater Carpa verkligen lyckas fängsla sin publik och lockar till många skratt bland alla åldrar. Helt klart nytänkande, kreativt och mycket imponerande!

Åskådare

Roligt och spännande för både barn och vuxna. Tog in publiken (särskilt barnen) på ett bra sätt. Bra blandning av karaktärer i pjäsen. Bra anpassat till  miljön och de yttre förutsättningarna.

Mölndal Kommun

Proffsiga skådisar med fantastisk energi. Varje uppsättning har haft en spännande handling som trollbinder barnen och mycket komik som även får den vuxna publiken att fnissa. Att få följa karaktärerna på en vandring gör det ännu mer spännande och historierna kommer till liv på ett helt nytt sätt. Absolut värt att se.

Åskådare