VÅR RESA

Teater Carpa startade 2012, då var det ett gäng kompisar som studerade på samma utbildning i Stockholm som ville skapa produktioner tillsammans. Under åren som gått har Carpa blivit ett företag som idag producerar och projektleder över hela Sverige året om. Vi arbetar med konstnärer, ledare och inspiratörer för att garantera bra projekt till varje arrangör.

Vi gör i huvudsak promenadteater och kulturprojektet ”Ett annorlunda sommarjobb”. Promenadteater innebär teater som upplevs som verklighet, läs mer HÄR. Kulturporjektet drar igång varje sommar i olika kommuner runt om i Sverige. Läs mer HÄR om detta. Utöver dessa två stora projekt har vi företagsunderhållning i loopen för 2021, så fort corona lättat.

Vi har stora visioner! Genom hårt arbete, positivitet och ett motto om att ingenting är omöjligt skapar vi minnen.

Beatrice Jasz
Beatrice JaszPROJEKTLEDARE
Beatrice är vår projektledare som även arbetar som vår marknadskoordinator samt turnéansvarig.
André Edholm
André EdholmPRODUCENT
André är en av grundarna till Teater Carpa. Idag arbetar han på kontoret med allt ifrån manus till projektledning.
Magdalena Hettinger
Magdalena HettingerSKÅDESPELARE
Magdalena Hettinger gjorde både premiär och succé i sommras 2020 som Julia i piratäventyret “Boken om skuggorna”. Magdalena är musikalartist och har bland annat arbetat i Tyskland, på kryssningar & turnérat med Wallmans.
Karolina Furberg
Karolina FurbergSKÅDESPELARE
Karolina Furberg gjorde premiär hos oss på Teater Carpa förra vintern 2020. Ni har tidigare sett henne på filmduken eller i tv-rutan. Förutom att skådespela har Karolina även sjungit och deltagit i flertalet musikal och artistprojekt runt om i Sverige.
Julia Boström
Julia BoströmSKÅDESPELARE
Julia har arbetat med oss sedan 2019 som skådespelare i våra promenadteatrar. Förutom Teater Carpas produktioner har Julia även arbetat runt om i Sverige och USA.
Fabian Hedlund
Fabian HedlundSKÅDESPELARE
Fabian Hedlund är en av originalmedlemmarna av Teater Carpa. Ni har sett honom i många olika uppsättningar som skådespelare men också som manusförfattare samt regissör.

Beatrice Jasz, producent promenadteater

076 021 10 62

beatrice.jasz@teatercarpa.se

TEATER CARPA
Email: info@teatercarpa.se
Web:
teatercarpa.se
Fax: Vem har ens en fax?
Organisationsnr: 769625-7075
Adress: Skebokvarnsvägen 163, STOCKHOLM

André Edholm, producent kulturprojekt

076 022 28 19

andre.edholm@teatercarpa.se

NÅGRA AV VÅRA TIDIGARE SAMARBETEN