Information till dig som är bokare & arrangör

Hej!
Va roligt att du är intresserad av att boka promenadteater! Vi på Teater Carpa producerar promenadteaterföreställningar som åker på turné i hela landet, året om. Vi har 1 aktiv föreställning i taget som då är helt nyskriven specifikt för den tid på året då den spelas. Läs mer om varje föreställning längre ner på sidan. Föreställningen spelas av 2-3 professionella skådespelare noga utvalda för varje produktion. Vi spelar både för skolklasser och evenemang där allmän publik bjuds in.

  • Vår – Sverigeturné i februari, mars, april

  • Sommar – Sverigeturné i juni, juli augusti

  • Höst – Sverigeturné i september, oktober, november

  • Vinter – Sverigeturné i advent och december

Föreställningarna är anpassade för att kunna spelas var som helst. Genom åren har vi spelat på allt från skolgårdar, bibliotek, skogspartier, kulturhus, hembygdsgårdar och parker. Vi har en lång och gedigen erfarenhet av promenadteater och är därför mycket flexibla och anpassningsbara. Oavsett vilken miljö vi möter garanterar vi ett äventyr som publiken sent kommer att glömma.

Har du frågor, eller vill du boka en föreställning?
Gå in på varje föreställning nedan för att läsa mer eller kontakta oss direkt!
info@teatercarpa.se | 076 – 021 10 62

Recensioner

promenad, promenadteater, äventyr, äventyrsteater, vandring, vandringsteater, barn, barnteater, teater, familj, familjeteater, underhållning, framträde, skolföreställning, skolföreställningar, skapande skola, åk 1, åk 2, åk 3, åk 4, skådespelare, stockholm, huddinge, sverige, sverigeturné, turné, boka, bokning, boka nu, tips, sommar, sommarlov, höst, hösttermin, höstlov, jul, jullov, vinter, sportlov, vår, vårtermin, påsk, påsklov, ledig, semester, vänner, vänskap, modig, spänning, spännande

Aktuella föreställningar

MAGISKA PIRATSKATTEN

SOMMAR

Läs mer här

MORMORS HEMLIGA UPPDRAG

HÖST

Läs mer här

VINTERFÖRESTÄLLNING

VINTER

Läs mer här

VÅRFÖRESTÄLLNING

VÅR

Läs mer här

SOMMAREN 2022

Läs mer här

VINTERN 2022

Läs mer här

VÅREN 2023

Läs mer här

Tidigare föreställningar

Tidigare föreställningar