JOBBA MED OSS

Teater Carpa söker skådespelare!

Vi söker 3 skådespelare till vår nästa promenadteater-produktion. Det är en barnteater som spelas för skolor samt gör allmänna förställningar runt om i hela Sverige mellan 1 december – 1 maj + repetition innan premiär 1 december. Vi spelar utomhus, oavsett väder. Vi utgår från Stockholm och manuellt körkort är ett krav.

Beskrivning av tjänsten:

Du och två andra kollegor kommer att spela en föreställning vid namn Lugna Gatan på 45 min som går på turné runt om i Sverige. Det är en barnteater där vi får följa med Julia på ett äventyr i jakten på sin försvunna syster. Läs gärna mer om föreställningen här.

Alla tre ska kunna köra turnébilen till varje ort, ni utgår ifrån Stockholm. Ni spelar 1-3 föreställningar per dag utomhus oavsett väder. Föreställningen är i promenadform. Det är en familjeföreställning som spelas för både allmän publik och skolklasser. Vi söker tre skådespelare. Tjänsterna innebär mycket improvisation och kontakt med barn och vuxna i karaktär. Du är inte bara skådespelare, du bär Teater Carpas namn och förstår att service och kundmöte är oerhört viktigt för oss.

Kriterier:

– Du är utbildad skådespelare eller musikalartist

– Meriterande är om du kan sjunga och/eller spela gitarr

– Du är mycket bekväm med improvisation och inputs från publiken

– Du är serviceminded och är enkel att arbeta med

– Du har manuellt körkort

– Vi ser gärna att man gjort barnteater förut

– Du är positiv, flexibel och lösningsorienterad

– Du har referenser från tidigare jobb


För att söka tjänsten skicka in ditt CV, personligt brev och gärna en film där du presenterar dig själv till beatrice.jasz@teatercarpa.se, skriv i ämnesraden ”promenadteater 21-22”.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!