Vad tycker våra arrangörer om oss egentligen?

Vi har sedan slutet av 2019 har vi arbetat med att samla in feedback från våra arrangörer, nedan hittar du svaren från några av de vi besökt sedan vintern 19. Har vi spelat hos dig och du gärna vill säga något om produktionen du såg? Tveka inte att höra av dig, vill vi gärna veta vad du tyckte fungerade bra samt vad som kunde fungerat bättre!

Borlänge – våren 2021 – Mysteriet med utforskaren

Mina elever älskade denna promenadteater! De drog med in i berättelsen och blev bland annat arg på en av huvudpersonerna som lämnade den andre ensam ”Det fattar du väl! Du är vuxen! Du kan inte göra så!” Det handlade mycket om värdegrund, empati och vilja att hjälpa varandra.

Eleverna frågade direkt om de inte kunde komma tillbaka snart igen. En elev noterade att en av tjejerna var sur innan teatern började och viskade att ”hon vill inte ens vara här”. Eleven förstod inte att de redan var i roll. Så roligt med duktiga skådespelare som gör att eleverna sugs in i hela berättelsen. Eleverna gjorde allt för att hjälpa till och kom med lösningar och ideér om hur problem skulle lösas.

Borlänge – våren 2021 – Mysteriet med utforskaren
På alla sätt uppskattat av alla klasser på skolan F-2. Fungerade utmärkt att vara utomhus.

Borlänge – våren 2021 – Mysteriet med utforskaren
Barnen och vi tyckte det var jätteroligt och bra ordnat.

Borlänge – våren 2021 – Mysteriet med utforskaren
Väldigt bra, barnen blev väldigt engagerade och pratade mycket om teatern resten av dagen.

Borlänge Tunets skola – våren 2021 – Mysteriet med utforskaren
Tusen tack! Det var jätteroligt och vi är så nöjda!

Borlänge Tjärnaskolan – våren 2021 – Mysteriet med utforskaren
Tusen tack till er, vilken föreställning! Ni är grymma! Både elever och pedagoger är supernöjda!

Hedemora Smedby skola – vinter 2020 – Fallet med den försvunna tomten 2
Måste bara säga att promenadteatern var superbra! Både elever och personal är så nöjda. Härliga skådespelare med ett bra upplägg. Eleverna kunde verkligen leva sig in i storyn och skådespelarna var duktiga på att plocka in elevernas kommentarer och tankar där det passade och köra sitt race ”enligt manus” när det behövdes.

Hedemora Stureskolan – vinter 2020 – Fallet med den försvunna tomten 2
Vill bara hälsa från en av våra lärare att hon tyckte att det var en helt fantastisk teater! Hon hoppas verkligen att den kommer igen i vår!

Hedemora – vinter 2020 – Fallet med den försvunna tomten 2
Fantastiska skådespelare som tänker om när vädret ställer till det för promenad. Eleverna fick stå skyddat och se ett fantastiskt skådespeleri!

Eksjö stadsbibliotek – sommar 2020 – Boken om skuggorna

Vi är mer än nöjda. Det kunde inte bli en bättre uppstart. Så väldigt bra ni vävde ihop äventyret med biblioteket med och att det var en del i sommarboken. Det passade ju även bra för de barn som var lite äldre. Det var ju jätteengagerade de med. Jag kan inte komma på någonting som fungerade mindre bra eller som kunde förbättras!

Västerås – sommar 2020 – Boken om skuggorna

Fenomenalt bra och proffsig föreställning både i fråga om manus, praktiska lösningar, effekter och skådespelarinsatser. Medryckande för såväl barn som vuxna. Rekommenderar starkt och varmt! Föreställningen jag tog del av i dag var Boken om skuggorna.

Västerås stadsbibliotek – sommar 2020 – Boken om skuggorna
Ville bara säga stort tack för ert arbete och engagemang de här två dagarna, alla kontaktpersonerna är supernöjda med föreställningen och er! Och vi har fått uppskattande ord av både publiken på plats och via våra sociala medier (någon undrade om det blir fler datum .)

Veberöd – sommar 2020 – Boken om skuggorna

Jag heter Ulrika och i somras såg jag och min son er teater i Veberöd i Skåne och tyckte ni var helt fantastiska. Min son älskade det och kunde inte sluta prata om Julia och Piratprinsen!

Hågelbyparken – vinter 2019 – Fallet med den försvunna tomten

Ett helt suveränt gäng att samarbeta med och föreställningen fångade gamla som små, rolig, spännande och proffsig rakt igenom..

Hågelbyparken – vinter 2019 – Fallet med den försvunna tomten
Riktigt duktiga skådespelare som på ett otroligt bra sätt fångar intresset hos både vuxna och små. Alltid uppsättningar med genomarbetad handling och proffsigt skådespeleri. Jag rekommenderar verkligen att se föreställningarna som passar hela familjen, då Teater Carpa verkligen lyckas fängsla sin publik och lockar till många skratt bland alla åldrar. Helt klart nytänkande, kreativt och mycket imponerande!!

Alingsås kommun – vinter 2019 – Fallet med den försvunna tomten
En suverän interaktiv föreställning med en ensemble som verkligen fångar upp barnen och skapar riktig spänning och familjetrivsel”…sen vid sidan av scenen världens trevligaste människor,ni är mer än välkomna tillbaka när möjligheten finns!

Stockholm – vinter 2019 – Fallet med den försvunna tomten

Proffsiga skådisar med fantastisk energi. Varje uppsättning har haft en spännande handling som trollbinder barnen och mycket komik som även får den vuxna publiken att fnissa. Att få följa karaktärerna på en vandring gör det ännu mer spännande och historierna kommer till liv på ett helt nytt sätt. Absolut värt att se.

Bild och text från Värnamo nyheter