VILKA ÄR VI PÅ TEATER CARPA?

VILKA ÄR VI PÅ TEATER CARPA?

Teater Carpa startade 2012, då som ett gäng kompisar som studerade på samma utbildning i Stockholm, som ville skapa produktioner tillsammans. Under åren som gått har Teater Carpa blivit ett företag som idag producerar och projektleder över hela Sverige, året om.

Vi gör i huvudsak promenadteater och kulturprojektet ”Ett annorlunda sommarjobb”. Promenadteater där vi möter barn och familjer runt om i Sverige med interaktiva manus i varierande miljöer. I Ett annorlunda sommarjobb möter vi hundratals ungdomar från olika kommuner som får praktikplats hos oss.

Vi har stora visioner och tror att genom hårt arbete, positivitet och ett motto om att ingenting är omöjligt – skapar vi minnen.

VÅRA SKÅDESPELARE & KONTORSNISSAR

VÅRA SKÅDESPELARE & KONTORSNISSAR

Beatrice Jasz
Beatrice JaszPRODUCENT
Beatrice har sedan 2019 varit en del av Carpafamiljen. Idag arbetar hon på kontoret som vår projektledare och producent.

beatrice.jasz@teatercarpa.se
076 021 10 62

André Edholm
André EdholmPRODUCENT
André är en av grundarna till Teater Carpa. Idag arbetar han på kontoret med allt ifrån manus till projektledning.

andre.edholm@teatercarpa.se
076 022 28 19

Martin Lagos
Martin LagosSKÅDESPELARE
Martin har varit en del av Carpafamiljen sedan starten på denna sommar då han arbetat som regissör för oss. Nu ser ni honom som 4 olika karaktärer i föreställningen Skogshäxan som är på turné runt om i Sverige.

Martin är skådespelare, regissör och ståuppkomiker. Han har i 13 år arbetat som ståuppkomiker och uppträtt överallt i Sverige, England och Spanien. Efter Stockholms Konstnärliga Högskola turnerade han med Riksteatern och producerade filmer som bl.a. gått på Göteborg filmfestival.

Jessica Johansson
Jessica JohanssonSKÅDESPELARE
Jessica Johansson är vårt senaste tillskott till Carpafamiljen och det är vi såå glada för! Jessica är en sprudlande och mångsidig artist och skådespelerska. Ni har sett henne på scener både utomlands och här hemma i Sverige. Hon sjunger, dansar och koreograferar – sen att hon är en fena på att göra chokladbollssmet är ju bara en enorm bonus.

Just nu ser ni Jessica som karaktären Julia i vår turnerade föreställning Skogshäxan. Vi är så stolta och tacksamma att ha dig ombord, nu kör vi!

Fabian Hedlund
Fabian HedlundSKÅDESPELARE
OH YEAH, HE’S BACK! Fabian är en av originalmedlemmar av Teater Carpa och det känns alltid superkul att ha honom tillbaka i huset! Ni har sett honom i många olika uppsättningar som skådespelare men också läst hans namn på manus-buntar och i programblad som regissör. Senast han var med Carpa såg ni honom som karaktären Räven i produktionen Boken om skuggorna där han gjorde succé! Välkommen tillbaka Fabian, så kul att ha dig på turné i sommar!
Emma Bergström
Emma BergströmSKÅDESPELARE
Emma Bergström som gör premiär hos Teater Carpa nu i sommar har ni tidigare sett på scenen som showartist, sångerska och dansare. Förutom ett fenomenalt arbete på scen har hon även briljerat som regiassistent och projektledare i några av Sveriges största turnérande produktioner. Vi är enormt stolta över att just Emma nu ska bära vår logga och bli en del av Carpafamiljen. Varmt välkommen!
Magdalena Hettinger
Magdalena HettingerSKÅDESPELARE
Magdalena har arbetat med Teater Carpa sedan 2020. Magdalena är musikalartist och har bland annat arbetat i Tyskland, på kryssningar & turnérat med Wallmans.
Karolina Furberg
Karolina FurbergSKÅDESPELARE
Karolina Furberg har arbetat med oss på Teater Carpa sedan 2020. Ni har tidigare sett henne på filmduken eller i tv-rutan. Förutom att skådespela har Karolina även sjungit och deltagit i flertalet musikal och artistprojekt runt om i Sverige.
Julia Boström
Julia BoströmSKÅDESPELARE
Julia har arbetat med oss sedan 2019. Förutom Teater Carpas produktioner har Julia även arbetat runt om i Sverige och USA som skådespelare och även som teaterpedagog och regissör. Just nu ser ni henne som ledare hos Unika samt skådespelare hos Trollska skogen.

info@teatercarpa.se